Iljanniemen lomahuvila

Vuokrauskohde

kuvat: Heikki Riikonen, Antti Riikonen

Kohteen panoraamakuvat voit avata tästä >>

Arkkitehdin suunnitelema tasokas lautavuorattu hirsitalo Lieksan kaupungissa osoitteessa Iljanniementie 52, 81720 Lieksa, rakennettu 1939, peruskorjattu 2002, n.170 neliömetriä, keittiö, ruokailuhuone, olohuone 2 lisävuodetta, 2 makuuhuonetta parivuode + 1 vuode kummassakin, makuuhuone parivuode, makuuhuone 1+1 vuodetta (= 8+4 vuodetta), kylpyhuone, aula ja lasikuisti. Erillinen rantasauna 20 neliömetriä, jossa on sähkövalo, pukuhuone ja kylmävesijohto. Lähimpään naapuriin 150 m, rauhallinen sijainti tien päässä.
VARUSTUS:sähkölämmitys, kolme kaakeliuunia, sähkövalo, sähköliesi, sähköjääkaappi/pakastin, kylmä ja lämmin vesijohto, suihku, amme, 2 WC, mikroaaltouuni, astiastot, kahvin-ja vedenkeitin, astianpesukone, pyykinpesukone, kuivausrumpu, televisio, radio, video, DVD-soitin, ulkogrilli, 2 polkupyörää, vene.

ETÄISYYDET: Lieksan jokeen n.30 metriä, vastarantaan n.150 metriä, rannassa 10 metriä matalaa hiekoitettua pohjaa, syvenee sitten nopeasti, Pieliselle jokea pitkin 3,5 km. Lieksan keskustaan teitse 2 km ja vesitse 1 km. Kolille 92 km ja talvella 50 km, jos jäätie auki, kesällä autolauttayhteys, Tahkovuorelle 145 km(ajoaika 1,5 h), Joensuuhun 96 km, Helsinkiin 540 km, lentokentälle 120 km, kolmen km:n ladulle 1 km, hiihtokeskukseen 2,5 km, jossa vaihtelevia latuja. kauppa 1,5 km, ravintola 2 km, linja-auto 2 km ja rautatie 3 km.

Tiedustelut ja varaukset
Heikki Riikonen, Yrjöläntie 10, 81720 Lieksa
puh. 0400-253613

Vuokrausehdot

  • Ennakkomaksu 120 euroa on maksettava kahden viikon kuluessa tilisiirtolomakkeiden lähettämisestä ja loppumaksu kuusi viikkoa ennen vuokra-aikaa. Jos maksuja ei ole suoritettu määräajassa, varaus katsotaan peruuntuneeksi ilman eri toimenpiteitä. Jos varaus peruuntuu, ennakko& maksu jää vuokranantajalle. Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 14 päivää ennen vuokra-aikaa, kaikki maksut jäävät vuokranantajalle. Jos kuitenkin talo saadaan vuokratuksi toiselle asiakkaalle, palautetaan maksut, enintään kuitenkin uuden asiakkaan samalta ajalta maksama määrä. Vain kirjallinen peruutus hyväksytään.
  • Muutos vuokra-aikaan on mahdollinen vain, mikäli taloa ei ole jo vuokrattu uudeksi vuokra-ajaksi ja vuokranantaja hyväksyy muutoksen.
  • Vuokranantaja ja vuokralainen voivat perua vuokrauksen maksutta ylivoimaisen esteen perusteella. Esteestä on esitettävä luotettava näyttö, mikäli mahdollista kirjallisena.
  • Vuokra-aika alkaa tulopäivänä kello 17.00 ja päättyy lähtöpäivänä kello 12.00.
  • Vuokraan kuuluu ilman eri maksua: sähkö, TV, kalusteet, keitto- ja ruokailuastiat, ruokailuvälineet, patjat, peitot ja tyynyt, sauna ja vene. Vuokralaisen on tuotava omat liinavaatteet (lakanat, pyyhkeet ym.).
  • Asiakkaan on huolehdittava siivouksesta vuokra-aikana ja loppusiivouksesta ennen vuokrauskohteestapoistumista. Jos vuokranantajan on tehtävä loppusiivousta ennen uutta asiakasta, siivouksesta peritään 80 euroa.
  • Lemmikkieläinten tuonti vuokrakohteen alueelle on kielletty.
  • Tupakointi sisätiloissa kielletty.
  • Vuokralainen on velvollinen korvaamaan aiheuttamansa vahingot.
  • Avaimen luovuttamisesta sovitaan erikseen. Avainpanttimaksu on 25 euroa.