Videotuotannot


jokainen projekti on ainutlaatuinen.

Suunnittelemme jokaisen projektin juuri sellaiseksi, että saavutat tavoitteesi ja mediatuottajana huolehdin siitä, että visiosi toteutuu parhaalla mahdollisella tavalla.

Tarjoan sinulle koko tuotantoketjun, ja toteutamme projektisi esituotannosta alkaen valmiiksi tuotteeksi – olipa sitten kyseessä lyhyt tv-mainos, tai laajempi videotuotantosarja.

katso työnäytteitä

Kuvatessani Masai Marassa dokumenttia näyttäytyi tämäkin nopea kissapeto. Kuva: Mikko Tirkkonen / Kenia

Videotuotannot

Toteutamme videoprojekteja kaikkiin käyttötarkoituksiin. Julkaisukanavasi voi olla TV, web, sosiaalinen media, ja yleinen esittelykäyttö vaikkapa koulutusmateriaalina. Toimintamme avainsanat ovat dynamiikka, nopeus sekä ketteryys.

Valtimo Components Oyj >>

Zonta International >>

Suomen Metsäkeskus >>

Tapahtumadokumentointi on osa dynaamista palveluamme. Kuva: Mikko Tirkkonen / Ilosaarirock

striimaus

Toteutamme tv-tasoiset striimauspalvelut mistä tahansa, mistä bitti liikkuu – jokainen tilaisuus tai tapahtuma saadaan “linjoille” broadcast-laatuisesti. Hoidamme koko prosessin suunnitteluvaiheesta jälkimarkkinointiin.

Lisätietoja >>

Valo luo tunnelman, ja joskus ei tarvitse turhaan greidata. Kuva: Mikko Tirkkonen / Märäjälahti

editointi & jälkikäsittely

Jälkituotanto on usein yli 90% tuotannosta, ja varsinainen videotuotantotyö alkaa kuvausten jälkeen leikkauspöydällä. Selitysvideot, esittelyt, animaatiot, telkkariin tai YouTubeen. Tuotamme projektisi kaikkiin kanaviin!

Esimerkkiprojekti: LST-Säiliöt Oy


I warmly recommend MAT Future Vision for all your audio-visual needs. Mikko Tirkkonen manages to achieve the magic trio of high quality, fair pricing and speedy delivery. Successify has been using MAT Future Vision’s service for 10 years, and we have had seamless collaboration on every project, large and small. Looking forward to the next ten years!

David Goddard, Successify CEO


yhdessä tulee parempi.