Websivut, verkkokaupat ja varausjärjestelmät

nostamme internet-näkyvyytesi uudelle tasolle.

Laadukkaat ja nopeat verkkosivustot, sekä integraatiot sosiaaliseen mediaan ovat elinehtoja jokaiselle liiketoiminnalle. Vie tuotteesi verkkoon, ja perusta verkkokauppa eShopper WooCommerce tai OpenCart-alustalla! Me autamme koko prosessissa, ja integroimme sosiaalisen median tehokkaasti. Sinulla on tärkeää asiaa, joten kerrotaan se kaikille!

Paytrail yhteistyökumppani

WooCommerce, eShopper, WordPress, sekä fi-domainien välityspalvelut

Loimulohia Ruunaan Matkailussa
Ruunaan Matkailu Ky:lle teimme myös kattavat mainoskuvaukset.

www-sivustot

Toteutuamme dynaamiset www-sivustot laadukkaasti, näyttävästi ja ketterästi. Käytämme yleisimpiä julkaisujärjestelmiä, ja tarjoamme laadukkaat tukipalvelut ja erittäin nopean asiakaspalvelun. Laitetaan www-roihuamaan yhdessä!

www-esimerkit

Lieksan Laatuherkut

Valtimo Components

Ruunaan Matkailu

Pentti Sydänmaanlakka

Lieksan Datahuolto

Kuivalan Islanninhevostalli

PEJN

eShopper logo
eShopper on monipuolinen verkkokauppa-alusta.

verkkokauppa

eShopper-verkkokauppa on tehokas ja nykyaikainen verkkokauppa, jolla saat tuotteesi hienosti esille, ja verkkomyynnin kukoistamaan. Autamme sinua koko prosessissa, suunnitelusta digitaaliseen markkinointiin asti. Tarjoamme myös verkkokauppoja suositulla WooCommerce-alustalla.

verkkokauppaesimerkit

Nafoksi

YKS.fi

TheShop.fi

Ulvova husky
Huuda äänesi kuuluville sosiaalisella mediassa 🙂

sosiaalinen media

Tarjoamme sosiaalisen median koulutus- ja konsultointipalvelua. Toteutamme digimarkkinointikampanjat, joilla saat tuotteesi ja ideasi esille nopeasti ja tehokkaasti.


Zonta International 20 ja Luma-keskus Suomi saivat kansainväliseen levitykseen juuri sellaisen tyttöjen ZAU-tiedekerhovideon, jota toivoimme. Kaikki onnistui loistavasti, koska Mikon työote oli luova ja luotettava. Yhteistyössä kanssani vaadittiin varmasti joustavuutta, mikä sekin sujui Mikolta vaivatta. Laadukas video on on nyt esitettävänä yli 60 maassa.

Marja-Leena Ilmakangas, Zonta International Piiri 20


laitetaan digit rokkaamaan yhdessä!