Websivut, verkkokaupat ja varausjärjestelmät

nostamme internet-näkyvyytesi uudelle tasolle.

Laadukkaat ja nopeat www-sivut, sekä integraatiot sosiaaliseen mediaan ovat elinehtoja jokaiselle liiketoiminnalle. Vie tuotteesi verkkoon, ja perusta verkkokauppa! Me autamme koko prosessissa, ja integroimme sosiaalisen median tehokkaasti. Sinulla on tärkeää asiaa, joten kerrotaan se kaikille! Tarjoamme www-ratkaisut ja verkkokaupat yhteistyössä lieksalaisen Tonipex Oy:n kanssa, ja Tonipex toimii tekniikassa yhteistyökumppaninamme.

www-sivustot

Toteutuamme dynaamiset www-sivustot laadukkaasti, näyttävästi ja ketterästi. Käytämme yleisimpiä julkaisujärjestelmiä, ja tarjoamme laadukkaat tukipalvelut ja erittäin nopean asiakaspalvelun. Laitetaan www-roihuamaan yhdessä!

www-esimerkit

Pentti Sydänmaanlakka

Valtimo Components

Ruunaan Matkailu

Lieksan Datahuolto

Kuivalan Islanninhevostalli

PEJN

verkkokauppa

eShopper-verkkokauppa on tehokas ja nykyaikainen verkkokauppa, jolla saat tuotteesi hienosti esille, ja verkkomyynnin kukoistamaan. Autamme sinua koko prosessissa, suunnitelusta digitaaliseen markkinointiin asti.

verkkokauppaesimerkit

Nafoksi

YKS.fi

TheShop.fi

sosiaalinen media

Tarjoamme sosiaalisen median koulutus- ja konsultointipalvelua. Toteutamme digimarkkinointikampanjat, joilla saat tuotteesi ja ideasi esille nopeasti ja tehokkaasti.


Zonta International 20 ja Luma-keskus Suomi saivat kansainväliseen levitykseen juuri sellaisen tyttöjen ZAU-tiedekerhovideon, jota toivoimme. Kaikki onnistui loistavasti, koska Mikon työote oli luova ja luotettava. Yhteistyössä kanssani vaadittiin varmasti joustavuutta, mikä sekin sujui Mikolta vaivatta. Laadukas video on on nyt esitettävänä yli 60 maassa.

Marja-Leena Ilmakangas, Zonta International Piiri 20


laitetaan digit rokkaamaan yhdessä!