Kuka olen?

Vapaalasku on ehkä kaikkein rakkain harrastukseni, ja luonnosta saan voimaa ja jaksamista arjen projekteihin.

mikko tirkkonen, av-tuottaja

Olen toiminut yrittäjänä av-tuotantoalan monipuolisissa tehtävissä yli 20 vuotta. Perustin MAT Future Vision -yrityksen vuonna 1997. Nykyään toimin yritystoimintani kautta erilaisissa tehtävissä paikallisten yritysten kanssa, sekä valtakunnallisesti myös Suomen suurimpien yritysten kanssa. Perheeseeni kuuluvat kaksi tytärtä, sekä Jeti-samojedinkoira. Erityisosaamisalaani ovat tuotantoprojektit, erilaiset video- ja stillkuvatuotannot, ITC-ratkaisut sekä musiikkiin ja ääneen liittyvät erilaiset tuotannolliset tehtävät. Sävellän ja tuotan musiikkia, ja toimin vokalistina mm. Roihu- ja Blackeyed Blondes -yhtyeissä. Harrastuksiini kuuluvat av-kuvioiden lisäksi lumilautailu, jooga, golf, kalastus sekä luonnossa liikkuminen. Luonto antaa voimaa!

työskentelen mm.

Videokuvaajana ja editoijana

Tuottajana

Visuaalisena artistina

Muusikkona

työkokemus

Yrittäjä yrityksessä MAT Future Vision
(1997-)
MAT Future Vision toteuttaa erilaisia av-tuotantoja. Toimenkuvani yrityksessä on av-tuottaja, ja vastaan usein laajempien projektien koordinoinnista. Lisäksi teen sisällöntuotantoa, ja kuvausta sekä editointia ja jälkituotantoa.

Koulutusalavastaava, PKKY
(2000-2008)
Toimin Pohjois-Karjalan Koulutuskuntayhtymässä audiovisuaalisen viestinnän alan koulutusalavastaavana, ja kehitin av-alan koulutusta Pohjois-Karjalassa työelämälähtöisesti.