Kuka olen?

Mikko Tirkkonen

Vapaalasku on ehkä kaikkein rakkain harrastukseni, ja luonnosta saan voimaa ja jaksamista arjen projekteihin.

mikko tirkkonen, mediatuottaja

Olen toiminut yrittäjänä mediatuotantoalan monipuolisissa tehtävissä yli 20 vuotta. Perustin MAT Future Vision -yrityksen vuonna 1997. Nykyään toimin yritystoimintani kautta erilaisissa tehtävissä paikallisten yritysten kanssa, sekä valtakunnallisesti myös Suomen suurimpien yritysten kanssa. Perheeseeni kuuluvat vaimoni Milla, kaksi tytärtä, Jeti-samojedinkoira, sekä Noki-kissa. Erityisosaamisalaani ovat tuotantoprojektit, erilaiset video- ja stillkuvatuotannot, ITC-ratkaisut sekä musiikkiin ja ääneen liittyvät erilaiset tuotannolliset tehtävät. Sävellän ja tuotan musiikkia, ja toimin vokalistina mm. Roihu- ja Blackeyed Blondes -yhtyeissä (kuvassa ylhäällä Bläkkärit ja RHCP:n Chad Smith!)

Harrastuksiini kuuluvat av-kuvioiden lisäksi snowkite ja lumilautailu, jooga, golf, kalastus sekä luonnossa liikkuminen. Luonto antaa voimaa!

työskentelen mm.

Videokuvaajana ja editoijana

Tuottajana

Web-kehittäjänä

Kouluttajana

Visuaalisena artistina

Muusikkona

Valokuvaajana

Digimarkkinoijana

työkokemus

Yrittäjä yrityksessä MAT Future Vision
(1997-)
MAT Future Vision toteuttaa erilaisia av-tuotantoja. Toimenkuvani yrityksessä on av-tuottaja, ja vastaan usein laajempien projektien koordinoinnista. Lisäksi teen sisällöntuotantoa, ja kuvausta sekä editointia ja jälkituotantoa.

Koulutusalavastaava, PKKY
(2000-2008)
Toimin Pohjois-Karjalan Koulutuskuntayhtymässä audiovisuaalisen viestinnän alan koulutusalavastaavana, ja kehitin av-alan koulutusta Pohjois-Karjalassa työelämälähtöisesti.