Videotuotannot ja striimaus

jokainen projekti on ainutlaatuinen.

Suunnittelemme jokaisen projektin juuri sellaiseksi, että saavutat tavoitteesi.
Tarjoamme sinulle koko tuotantoketjun, ja toteutamme projektisi esituotannosta alkaen valmiiksi tuotteeksi – olipa sitten kyseessä lyhyt tv-mainos, tai laajempi videotuotantosarja.

Videotuotannot

Toteutamme videoprojekteja kaikkiin käyttötarkoituksiin. Julkaisukanavasi voi olla TV, web, sosiaalinen media, ja yleinen esittelykäyttö vaikkapa koulutusmateriaalina. Toimintamme avainsanat ovat dynamiikka ja ketteryys.

striimaus

Toteutamme tv-tasoiset striimauspalvelut mistä tahansa, missä internet sen mahdollistaa. Käytämme usein 6-8 tuotantokameraa, ja jokainen tilaisuus tai tapahtuma saadaan ”linjoille” broadcast-laatuisesti.

Lisätietoja >>

editointi & jälkikäsittely

Jälkituotanto on usein yli 90% tuotannosta, ja varsinainen videotuotantotyö alkaa kuvausten jälkeen leikkauspöydällä. Aina ei pelkkä normikuva riitä – tarjoamme mm. 3D-projektit, selitysvideot ja monet muut av-kokonaisuudet, joilla tarinasi saadaan maailmalle juuri haluamallasi tavalla.


I warmly recommend MAT Future Vision for all your audio-visual needs. Mikko Tirkkonen manages to achieve the magic trio of high quality, fair pricing and speedy delivery. Successify has been using MAT Future Vision’s service for 10 years, and we have had seamless collaboration on every project, large and small. Looking forward to the next ten years!

David Goddard, Successify CEO


yhdessä tulee parempi.